неділя, 25 серпня 2013 р.

Інструкція. Як правильно наклеїти захисну плівку

Захисна плівка - корисний і просто необхідний аксесуар для Вашого телефону . Вона захистить дисплей пристрою від механічних пошкоджень і подряпин стилусом , ключами і т.д. І , через кілька місяців експлуатації , для повернення коммуникатору ідеального виду буде достатньо всього лише її замінити. Як правильно нанести захисну плівку :

фото1.gif
1 . Ретельно протріть екран пристрою і переконайтеся , що не залишилося частинок пилу , відбитків пальця або інших забруднень. Зверніть увагу саме на пил , на екрані не повинно залишитися не однієї пилинки, тому протирати екран потрібно безворсовою серветкою яка йде в комплекті. Ні в якому разі не застосовуйте побутові чистячі засоби або засоби на основі спирту . І тим більше - спирт !

фото2.gif
2 . Дістаньте плівку з упаковки . До її кутів прикріплені паперові мітки 1 та 2 . Покладіть плівку на стіл та зніміть верхню траспортувальну плівку потягнувши за мітку 1 . Це потрібно зробити для того , щоб відокремити захисну плівку від транспортиртувальної ( до якої і приклеена мітка1). Не варто відразу повністю видаляти транспортувальну плівку , так як до зворотної сторони захисної плівки торкатися не можна. Трохи відведіть транспортувальну плівку по всій довжині і прикладіть плівку до довгої частині екрана. Тепер потрібно трохи натиснути і захисна плівка ляже на екран гаджета , якщо ви доклали плівку не рівно можете віддерти її і приклеїти знову.

фото3.gif
3 . Не бійтеся з'явилися повітряних бульбашок міжплівкою та екраном, для їх видалення візьміть кредитну картку і проведіть нею від центра до країв смартфона, тим самим витісняючи повітря яке опинилось між плівкою та екраном

Немає коментарів:

Дописати коментар